رفتن به بالا

فرهنگی ورزشی هفت لوح " 7لوح "


  • شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • السبت ۱۰ ذو القعدة ۱۴۴۵
  • 2024 Saturday 18 May
-١٨(°C)
وزش باد (mph)
فشار (in)
اشعه فرابنفش -
رطوبت (in)
معتادان کشور

عده ای هکر اینترنتی با نفوذ به سامانه آیداتیس وزارت بهداشت، اطلاعات ۷۰۰ هزار معتاد تحت درمان را به سرقت بردند. به گزارش ۷لوح به نقل از خبرنگاران جوان؛در پی تلاش وزارت بهداشت برای ثبت اطلاعات بیش از ۷۰۰ هزار معتاد تحت درمان در سامانه آیداتیس ، هکرهای اینترنتی با نفوذ به این سامانه، اطلاعات این بیماران […]

عده ای هکر اینترنتی با نفوذ به سامانه آیداتیس وزارت بهداشت، اطلاعات ۷۰۰ هزار معتاد تحت درمان را به سرقت بردند.

به گزارش ۷لوح به نقل از خبرنگاران جوان؛در پی تلاش وزارت بهداشت برای ثبت اطلاعات بیش از ۷۰۰ هزار معتاد تحت درمان در سامانه آیداتیس ، هکرهای اینترنتی با نفوذ به این سامانه، اطلاعات این بیماران را به سرقت بردند.

هکرها با انتشار اطلاعات ۱۲۰ هزار بیمار در اینترنت، جهت فروش اطلاعات مابقی بیماران درخواست ۳۰۰ هزار دلار وجه نقد کرده اند.

با انتشار این اطلاعات، مشخص شد که هشدارها در مورد فقدان امنیت لازم سامانه آیداتیس جدی بوده اما وزارت بهداشت آن را جدی نگرفته است.

پیش از این درمانگران اعتیاد نسبت به فقدان امنیت آیداتیس هشدار داده و خواستار ارتقای امنیت سامانه، قبل از راه اندازی شده بودند اما وزارت بهداشت با عجله ای که در ثبت اطلاعات بیماران داشت، درمانگران را مجبور به ثبت اطلاعات این افراد قبل از رعایت پروتکل های امنیتی کرد.

همین مسئله سبب شده اکنون نام، نام خانوادگی، کد ملی، تاریخ تولد و کد آیداتیس ۱۲۰ هزار بیمار در دسترس عموم قرار گیرد.

در این میان بسیاری از بیماران که نگران حفظ آبروی خود بودند، اکنون نگرانند که اطلاعات آنها منتشر شود و دوستان و خانواده هایشان از اعتیاد آنها مطلع شوند.

همین ترس از افشای اطلاعات موجب شده تا بسیاری از معتادان بدون مراجعه به مراکز درمان، با تهیه متادون از بازار سیاه به خوددرمانی بپردازند.

افشای اطلاعات بیماران احتمالا پیامدهای نامطلوبی را بر روند درمان اعتیاد در کشور داشته باشد و سبب شود تا کمتر معتادی برای درمان به مراکز درمانی مراجعه کند.

در همین ارتباط پرویز افشار، سخنگوی ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: بلافاصله بعد از اطلاع از وقوع این رویداد، دستورات لازم جهت بررسی و شناسایی مقصر یا مقصران داده شده است.

وی تاکید کرد: سامانه آیداتیس زیر نظر وزارت بهداشت اداره می شود و مسئولیت صفر تا ۱۰۰ سامانه مذکور با آنهاست.

افشار از تشکیل تیمی در ستاد مبارزه با موادمخدر جهت بررسی ابعاد مختلف این ماجرا خبر داد و گفت: اگر مشخص شود در این زمینه کوتاهی یا قصوری رخ داده، با مقصران قطعا برخورد می شود.

وی تاکید کرد: زمانی که این سامانه راه اندازی شد، به وزارت بهداشت عیوب آن را متذکر شدیم و قرار بر رفع عیوب در اسرع وقت شد.

سخنگوی ستادمبارزه با مواد مخدر در مورد تاثیرات منفی افشای اطلاعات بیماران گفت: قطعا این موضوع سبب ریزش بیماران می شود و روند درمان را مختل می کند.

وی افزود: حفظ اسرار تمامی بیماران از اهمیت بالایی برخوردار است چه رسد به بیماران اعتیاد که هویت آنها با آبرویشان گره خورده است.

افشار در واکنش به خبر قرار داشتن سرور آیداتیس در کشور آلمان گفت: من هم این مطلب را شنیده ام اما از صحت آن بی اطلاعم، تیمی را تعیین کرده ایم که مسئله را به سرعت بررسی و نتیجه را به ما اعلام کنند.

اخبار مرتبط

نظرات